Hitta cykelpump

Service till cyklister – Göteborgs Stad

Hitta en cykelpump nära dig. Just nu finns de över 180 pumpar registrerade för cyklar, barnvagnar eller cykelkärror. Klicka på menyn uppe till höger och …

Pumpacykeln

Sidan är nu officiellt lanserad! Hitta din närmaste cykelpump i hela Sverige, med info om vilka ventiltyper som stöds och om pumpen är trasig eller i drift.

Hitta Cykelpump – Facebook

10 okt. 2019 — Har du upptäckt en trasig cykelpump? Upptäcker du fel och brister på pumpstationerna kan du rapportera det till oss via appen Tyck till.

Cykelpumpar – Stockholms stad

Det finns cykelpumpar som passar just din ventil så det är lite smidigare att ta med sig sin cykelpump på cykelturen.

Du kan pumpa dina cykeldäck på ett 60-tal pumpstationer runt om i Stockholm.

Hitta din rätta cykelpump här! – Cykelfritid

Hitta din rätta cykelpump här!

12 dec. 2017 — Hej, Jag och en vän har skapat en tjänst för cyklister i nöd: en webbsida där cyklister enkelt ska kunna hitta en närliggande cykelpump.

Det finns cykelpumpar som passar just din ventil så det är lite smidigare att ta med sig sin cykelpump på cykelturen.

Webbsida för att hitta offentliga cykelpumpar – Happyride

Webbsida för att hitta offentliga cykelpumpar – www.hittacykelpump.se – Happyride

Det finns också ett antal cykelserviceplatser i Uppsala. Där finns både cykelpump, enklare verktyg och upphängningsmöjligheter för din cykel. Du hittar …

Hej,Jag och en vän har skapat en tjänst för cyklister i nöd: en webbsida där cyklister enkelt ska kunna hitta en närliggande cykelpump. Sidan ger dig…

Cykelpumpar – Uppsala kommun

13 jan. 2022 — Trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) är nöjd över appen ToaSverige som ska göra det lättare att hitta cykelpump i Stockholm.

I Uppsala tätort finns det totalt 88 platser där du kan pumpa din cykel. Kommunen har placerat ut 42 av pumparna. Av dessa är 20 pumpar eldrivna och 14 är manuella (utan el). Övriga cykelpumpar är privata.

Hitta cykelpump i Stockholm via app – Cykla.se

Hitta cykelpump i Stockholm via app – Cykla.se

Trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) är nöjd över appen ToaSverige som ska göra det lättare att hitta cykelpump i Stockholm.

Keywords: hitta cykelpump