JYSK Sala – Öppettider och Annan Information

JYSK Salaär en populär butik som erbjuder ett brett utbud av möbler, inredningsartiklar och andra hemrelaterade produkter. Om du letar efter högkvalitativa och prisvärda möbler är JYSK det perfekta valet. I den här artikeln kommer vi att ge dig all nödvändig information om adressen, öppettiderna och andra användbara detaljer när det gäller JYSK-butiken i Sala.

Adress

JYSK Sala ligger på en bekväm plats som är lätt att hitta. Den exakta adressen är:

Drottninggatan 8, 73330 Sala, Sverige

Öppettider

Det är viktigt att känna till öppettiderna för att kunna planera ditt besök till JYSK Sala. Nedan hittar du detaljerade öppettider för JYSK-butiken:

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 16:00
Söndag Stängt

JYSK Sala är öppet måndag till fredag från klockan 10:00 till 18:00. På lördagar har butiken något kortare öppettider och stänger klockan 16:00. Observera att butiken är stängd på söndagar. Ändringar i öppettiderna kan förekomma vid speciella helgdagar, så det är alltid bra att dubbelkolla innan ditt besök.

Annat att tänka på

På JYSK i Sala kommer du att få en trevlig shoppingupplevelse. Butiken har ett kunnigt och vänligt team som är redo att hjälpa dig. Om du har några frågor angående butikens sortiment eller behöver råd gällande ditt köp, tveka inte att fråga personalen. De finns där för att hjälpa dig.

  • Betalningsmetoder:JYSK Sala accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kontanter, kortbetalningar och mobila betalningar.
  • Returpolicy:Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkterna inom en viss tidsperiod och få pengarna tillbaka eller byta till en annan vara. Se butikens officiella webbplats eller fråga personalen för mer information om returpolicy.
  • Parkeringsmöjligheter:JYSK Sala har bekväma parkeringsmöjligheter för sina kunder, vilket gör det enkelt att besöka butiken med bil.

Så om du letar efter nya möbler eller inredningsartiklar är JYSK i Sala definitivt värt ett besök. Med sina generösa öppettider, hjälpsamma personal och breda sortiment kommer du att kunna hitta det du behöver för att skapa ditt drömhem.

Ofte stillede spørgsmål

Strukturerad guide till Jysk Sala Öppettider

Vilka är öppettiderna för Jysk i Sala?

Jysk i Sala har följande öppettider: måndag till fredag från kl. 10:00 till 19:00, lördag från kl. 10:00 till 17:00 och söndag från kl. 11:00 till 16:00.

När stänger Jysk i Sala på vardagar?

Jysk i Sala stänger kl. 19:00 på vardagar.

Vad är öppettiderna på lördagar hos Jysk i Sala?

Jysk i Sala har öppet från kl. 10:00 till 17:00 på lördagar.

Hur länge har Jysk i Sala öppet på söndagar?

Jysk i Sala är öppet på söndagar från kl. 11:00 till 16:00.

Vilka är de vanliga öppettiderna för Jysk i Sala?

Jysk i Sala har sina vanliga öppettider från måndag till fredag kl. 10:00 till 19:00, lördag kl. 10:00 till 17:00 och söndag kl. 11:00 till 16:00.

Har Jysk i Sala avvikande öppettider under helgdagar?

Ja, Jysk i Sala kan ha avvikande öppettider under helgdagar. Det är bäst att kontrollera deras webbplats eller kontakta dem direkt för att få uppdaterad information om öppettiderna.

Har Jysk Sala öppet under midsommar?

Midsommardagen är en röd dag och Jysk i Sala har normalt kortare öppettider eller kan vara stängt under den dagen. Kontrollera deras webbplats eller kontakta dem direkt för att få exakta öppettider för helgdagar.

Finns det någon parkering nära Jysk Sala-butiken?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter i närheten av Jysk Sala-butiken. Du kan parkera på gatan eller kanske i närheten av en närliggande parkeringsplats.

Kan jag returnera en vara till Jysk Sala-butiken?

Ja, du kan returnera en vara till Jysk Sala-butiken. Se till att ta med ditt kvitto och varan i oanvänt skick för att underlätta returprocessen.

Finns det någon kundtjänst jag kan kontakta om jag har fler frågor om Jysk Sala?

Absolut! Du kan kontakta Jysks kundtjänst på deras webbplats eller genom att ringa deras kundtjänstnummer. De kommer gärna att hjälpa till med eventuella frågor om Jysk Sala-butiken och dess öppettider.

Artiklen JYSK Sala – Öppettider och Annan Information har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 45 anmeldelser