Svt os final

OS-guld till lag Edin – slog Storbritannien i finalen | SVT Sport

19 feb. 2022 — Lag Edin har äntligen fått sitt OS-guld. Svenskarna slog Storbritannien med 5-4 efter en rysaravslutning i finalen.

Lag Edin har äntligen fått sitt OS-guld.Svenskarna slog Storbritannien med 5-4 efter en rysaravslutning i finalen.– Helt ofattbart, det är en sjuk avslutning på turneringen, säger Niklas Edin i Discovery+.

Bild för bild: Detaljen som avgjorde OS-finalen | SVT Sport

17 feb. 2022 — Sandra Näslund körde hem ännu ett OS-guld till Sverige i Peking. Men det fanns flera utmaningar för svenskan under loppet.

Sandra Näslund körde hem ännu ett OS-guld till Sverige i Peking.Men det fanns flera utmaningar för svenskan under loppet.SVT Sports expert Tobias Hellman analyserar starten, gummibandseffekten och avgörandet.

Finland historiska mästare – tog OS-guld efter rysare | SVT Sport

20 feb. 2022 — För 16 år efter finalförlusten mot Sverige i OS i Turin 2006 knep Finland till slut det efterlängtade guldet efter 2-1 mot ryska laget i en …

Finland är olympiska mästare i ishockey för första gången.De finska lejonen vann OS-guldet efter en jätterysare mot ryska laget.– Vi ska njuta av det här och fira. Det blir den lättaste delen, finländare vet hur man firar, utbrister forwarden Harri Pesonen.

Lag Edin till OS-final efter rysaravslutning mot Kanada

Lag Edin till OS-final efter rysaravslutning mot Kanada | SVT Sport

17 feb. 2022 — Sverige är klart för OS-final. Efter en rysarseger mot Kanada med 5-3 i semifinalen får lag Edin chans att revanschera sig efter silvret i …

Sverige är klart för OS-final.Efter en rysarseger mot Kanada med 5-3 i semifinalen får lag Edin chans att revanschera sig efter silvret i Pyeongchang 2018.-Det känns helt underbart, säger Rasmus Wranå till nyhetsbyrån TT.

Försvunna” tennisstjärnan i publiken i OS-final | SVT Sport

”Försvunna” tennisstjärnan i publiken i OS-final | SVT Sport

7 feb. 2022 — Kinesiska tennisstjärnan Peng Shuai var på plats på damernas big air-final, där hon såg sin landsmaninna Eileen Gu ta ett historiskt första …

Kinesiska tennisstjärnan Peng Shuai var på plats på damernas big air-final, där hon såg sin landsmaninna Eileen Gu ta ett historiskt första guld i disciplinen.

Svensk dubbel i sprinten – OS-guld till Sundling | SVT Sport

20 feb. 2022 — Det var en rejäl uppvisning av Jonna Sundling i OS-sprinten i Peking. 27-åringen var överlägsen på vägen fram till finalen – och väl där …

Jonna Sundling är olympisk mästare.27-åringen vann damernas sprint i överlägsen stil med Maja Dahlqvist som tvåa.– Det är galet, jag har inte förstått det än, säger Sundling till Discovery+.

Näslund: ”En meter innan mållinjen inser jag att det faktiskt är …

Näslund: ”En meter innan mållinjen inser jag att det faktiskt är OS-final” | SVT Sport

Näslund: ”En meter innan mållinjen inser jag att det faktiskt är OS-final”. Uppdaterad 17 februari 2022 Publicerad 17 februari 2022. Sandra Näslund hade …

Sandra Näslund hade vunnit nästan allt i världscupen och följde upp det med ett OS-guld som storfavorit. Tanken på OS-guldet hann ifatt henne sent–  En meter innan mållinjen inser jag att det faktiskt är OS-final och att jag är på väg först över mållinjen, säger hon till Kanal 5.

SVT Sport

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Finland nollade Slovakien i hockeysemin – till OS-final

Finland nollade Slovakien i hockeysemin – till OS-final | SVT Sport

18 feb. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

För andra gången är de finländska hockeyherrarna i en OS-final. Laget slog Slovakien med 2-0 i semifinalen i Peking.

Svensk kvalsuccé i big air – tre till OS-final | SVT Sport

7 feb. 2022 — Det blir tre svenskar i finalen i big air. Oliwer Magnusson, Henrik Harlaut och Jesper Tjäder finns bland de tolv som gör upp om medaljerna …

Det blir tre svenskar i finalen i big air. Oliwer Magnusson, Henrik Harlaut och Jesper Tjäder finns bland de tolv som gör upp om medaljerna på onsdag.

Keywords: svt os final