Svt skyddsobjekt

Man överlämnas till gränspolis efter att ha fotat skyddsobjekt i …

Man överlämnas till gränspolis efter att ha fotat skyddsobjekt i Arboga | SVT Nyheter

25 jan. 2023 — I nuläget meddelar polisen att det inte finns någon misstanke om koppling mellan de två separata händelserna. SVT NYHETER VÄSTMANLAND TIPSAR.

På måndagsförmiddagen uppmärksammade personal på ett större företag i Arboga att en man fotograferat verksamhetsbyggnaden, vilken klassas som ett skyddsobjekt.

Drönare flög över skyddsobjekt i Linköping – SVT Nyheter

Drönare flög över skyddsobjekt i Linköping | SVT Nyheter

13 feb. 2023 — Under söndagskvällen observerades fler större drönare som flög över Linköping – bland annat över skyddsobjektet Saab.

Under söndagskvällen observerades fler större drönare som flög över Linköping – bland annat över skyddsobjektet Saab. Det var någon eller några privatpersoner som gjorde iakttagelsen och polisen sände ut patruller för att kontrollera, något som Corren först rapporterade om.

Ytterligare ett intrång på SVT:s område: ”Allvarligt” | SVT Nyheter

21 maj 2021 — Det var i slutet på april som en person på ett otillbörligt sätt tog sig in på området vid SVT-huset i Stockholm, som är ett skyddsobjekt.

En person har otillbörligen tagit sig in på skyddsområdet vid SVT-huset i Stockholm.– Det är ett brott mot skyddslagen och det är allvarligt, säger SVT:s säkerhetschef Christina Boman.Händelsen är det andra fallet på kort tid.

Drönare vid militära skyddsobjekt: Nu ska försvaret ta i med …

Drönare vid militära skyddsobjekt: Nu ska försvaret ta i med hårdhandskarna | SVT Nyheter

31 dec. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

För den som planerar att flyga drönare vid militära skyddsobjekt kan det bli problem under kommande år. – Drönare kommer störas ut, beslagtas och lämnas till polisen, säger Ulf Lepp, som arbetar med skydd mot drönare inom Försvarsmakten.

Två ungdomar döms för intrång på militärt skyddsobjekt i …

Två ungdomar döms för intrång på militärt skyddsobjekt i Strängnäs | SVT Nyheter

29 jan. 2023 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Två unga har dömts för att ha tagit sig in på försvarsmaktens område i Strängnäs och slangat diesel från en lastbil.

Potentiella hot mot SVT kommer alltid tas på största allvar

Potentiella hot mot SVT kommer alltid tas på största allvar – SVT Om oss

14 okt. 2022 — SVT:s verksamhet är en del av totalförsvaret i Sverige. Eftersom tv-huset i Stockholm är ett skyddsobjekt har SVT vissa särskilda krav på sig …

Bjöd in flickvännen till skyddsobjekt – frias – SVT Nyheter

Bjöd in flickvännen till skyddsobjekt – frias | SVT Nyheter

2 juni 2021 — Skylt skyddsobjekt förbud, försvarsmakten. Det var i oktober 2016 som mannen bjöd med flickvännen till skyddsobjektet. Foto: SVT …

En försvarsanställd man i Blekinge förlorade jobbet efter att ha tagit med sin flickvän till det skyddsobjekt där han arbetade. Nu frias paret från grovt olaga intrång av Blekinge tingsrätt.

Vad kan hända om man flyger vid ett skyddsobjekt?

Bingo Rimér tog sig in på SVT – greps av polisen | SVT Nyheter

21 maj 2021 — Skyddsobjekt är benämningen på byggnader, andra anläggningar, objekt och områden som enligt skyddslagen kan behöva ett förstärkt skydd mot …

Fotografen Bingo Rimér stoppades av vakter efter att ha tagit sig in i SVT:s personalrestaurang. Händelsen har nu polisanmälts.

Bingo Rimér tog sig in på SVT – greps av polisen – SVT Nyheter

När det gäller avbildning av skyddsobjekt har HD i ett beslut från 2015 fastslagit att anskaffarfriheten i TF/YGL innebär att avbildningsförbudet i skyddslagen …

Keywords: svt skyddsobjekt